Springkastelen per regio:

Antwerpen

Brussel

Limburg

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Waals-Brabant

West-Vlaanderen

Henegouwen

Luik

Namen

Luxemburg

Springkastelen per soort:

Klein

Groot

Overdekt

Niet verdekt

Specials

Een springkasteel kopen?

 

Een springkasteel kopen is tegenwoordig mogelijk voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je een particulier of professional bent, en ook niet welk budget er voorhanden is.

Als particulier zal je waarschijnlijk op zoek zijn naar een klein springkasteel om te kopen. Je kan deze eenvoudig binnenshuis plaatsen. Op die manier kunnen je kinderen dagelijks plezier maken.

In de zomer plaats je het dan weer buiten (op zonnige dagen), en op verjaardagsfeestjes kunnen klasgenootjes mee plezier maken. Een kleine investering ( < 300 euro) die zich gemakkelijk rendabel maakt, en jarenlang plezier zal verzorgen.

Voor particulieren hebben wij onderstaande springkastelen in assortiment die je direct uit voorraad kan kopen.
Bol.com garandeert tevens een snelle levering, en zelfs een tevredenheidsgarantie.

Heb je reeds een verhuurfirma of ben je een starter?

Als firma kan je gemakkelijk grote springkastelen kopen, en deze verhuren aan particulieren op diverse feesten en evenementen. Zij hebben vaak slechts éénmaal een springkasteel nodig, waardoor kopen voor hen niet ideaal is.

Ook grote springkastelen kunnen wij tegen zeer mooie prijzen aanbieden. Ieder springkasteel is in voorraad en dus direct te kopen.

 

Enkele tips:

  • Zorg dat kinderen steeds zonder schoenen een kasteel betreden. Dit is namelijk de meest voorkomende oorzaak van fitten/lekken en andere beschadigingen.
  • Voor een klein kasteel heb je vaak geen continue blower nodig. Een compressor is echter wel aan te raden.
  • Plaats het kasteel steeds op een vlakke ondergrond, en met voorkeur op een zeil. Op die manier zal het niet snel beschadigd worden.